Anton ter Vehn


Teknologrepresentant i styrelsen sedan 2017

Jag är sedan 2014 student vid KTH inom Elektroteknik och har nyligen slutfört min kandidatexamen. Jag har därför precis påbörjat mitt fjärde år på högskolan med en master inom reglerteknik/inbyggda system.
Jag är även aktiv inom en hel del olika engagemang parallellt med studierna, som Elektrosektionen på KTH och Ingenjörer utan gränser. Inom Elektrosektionen har jag engagerat mig som projektledare för sektionens mottagning samt dess arbetsmarknadsdag. För Ingenjörer utan gränser är jag engagerad genom att utföra projekt utomlands.
Dessutom arbetar jag deltid på avdelningen för kärnkraftssäkerhet på KTH sedan två år tillbaka, där jag bland annat har blivit delförfattare till en artikel. Jag har stort intresse för startups!
Min ambition inom SER som studentambassadör i styrelsen är att skapa mötesrum mellan näringsliv och studenter på ett sätt som informera studenter om vilka möjligheter branschen erbjuder. På så sätt så hoppas jag att vi kan upplysa vad som man bör hålla utkik efter som elektroingenjör, samt vilken framtid som finna i alla dess branscher.
På det sättet så kan SER bidra med något som saknas - möjligheten för utveckling samt diskussion mellan nyutbildade och erfarna.

På min fritid föredrar jag att springa långdistans, resa, dyka och lyssna samt spela musik.