Max Svjatoha

Registeransvarig

Jag studerar mekatronik på KTH, med planerad examen år 2021. Det som lockade särskilt med den inriktningen var att få tillämpa mekanik, elektronik, reglerteknik och programmering för att bygga robotar, styrsystem och att automatisera processer. Jag brinner för att göra världen till en bättre plats och har ett särskilt intresse för matproduktion, vattentillgänglighet, hållbarhet och energifrågor.

Med hjälp av innovativa och hållbara lösningar vill jag kunna bidra där det behövs mest. SER passar mig som handen i handsken, då deras arbete främjar kontakt mellan både yrkesverksamma och framtida ingenjörer. Deras föreläsningar håller människor uppdaterade om nuvarande och framtida möjligheter, samtidigt som yrket avmystifieras och många får upp ögonen för vad man kan åtstadkomma som ingenjör. Sedan jag blev student delar jag hem med min flickvän och flera vänner från diverse länder i Europa. Här ägnar jag mig åt mina sidointressen som inkluderar att spela flera instrument, att laga mat och ingenjörsprojekt på hobbynivå.

Idag arbetar Signe som konsult inom management och IT och går Acandos traineeprogram.
Signe kommer från Jämtland, och åker gärna tillbaka för att åka skidor på vintrarna. Under sommarhalvåret lockar vandring eller en löptur på fjället samt paddling, ridning och motocross.