Thomas Krantz

Thomas KrantzStyrelse ledamot sedan 2016

Jag kommer från Stockholm och studerade vid KTH, sektionen för Elektroteknik. Efter studierna 1981 började jag på Ericsson som utvecklingsingenjör inom digital telefoni och kontorsväxlar. Därefter följde några år på Nokia Data som systemingenjör och arbete med datakom och lokala nätverk på produktledningen. Fortsatte min karriär inom försäljning och marknadsföring där jag innehaft olika positioner och varit verksam inom test & mät, wireless och komponenter bl.a. på Rohde & Schwarz och Acal Technologies.
Jag blev medlem i SER 1976. Då var det framförallt tekniktidningarna som följde med medlemskapet som lockade. Idag är fördelarna fler då SER arrangerar intressanta seminarier och studiebesök samt finns med i sociala medier.
När jag blev tillfrågad om att bli ordförande i SER såg jag möjligheten att få vara med och bidra till intressanta aktiviteter för medlemmarna samt utveckla kunskaps och erfarenhetsutbytet.
Ledig tid tillbringar jag numera mest vid fritidshuset där jag ägnar mig åt avkopplande arbeten på hus och i trädgård. Jag tycker även om att resa, fiska och utöva olika sporter.