Viktig information om uppdatering av medlemsuppgifter!

Bästa SER medlem,

I somras uppgraderade vi vårt medlemsregister genom en migration till KanslietOnline some leverantör för våra medlemstjänster för att bl.a. öka kvalitet när det gäller kommunikation med våra medlemmar och annonsering av aktiviteter samt minska administrativa kostnader för föreningen.
Nu efter några månaders intensivt arbete har vi kommit igång med vårt nya medlemsregister och under december-februari har vi skickat fakturor för medlemsavgifter 2018 per email och post.

Det har visat sig att ca. 200 medlemmar inte har uppdaterat sina adressuppgifter vilket kostar föreningen tid och kostnader när tidskrifter och fakturor kommer i retur.

Det är viktigt att dina uppgifter i medlemsregistret är uppdaterade. För att hjälpa oss utföra en bättre medlemsservice ber vi dig att logga in på din medlemssida via "Mina sidor" och uppdatera dina uppgifter.

Om du behöver hjälp med inloggning kan du använda nedanstående lathunden. Om du har glömt ditt användarnamn/lösenord och kan inte använda personnummer för inloggning kontakta medlemsservice via medlem@ser.se så hjälper vi dig.

Med vänliga hälsningar
SER-styrelsen

Lathund för medlemssidan